_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

 

24/24 SERVICE

 

Onze taxidienst staat voor u klaar
wanneer u het nodig heeft

 

Heeft u zin in een avondje uit, maar heeft u geen vervoer? Of bent u slecht ter been en wenst u gebruik te maken van een taxi voor uw dagelijks vervoer? Dan helpt Taxi Roma u met plezier verder. Wij beschikken over een wagenpark met diverse wagens: ook kleine groepen kunnen op deze manier een beroep doen op onze diensten. Onze taxidienst staat tot uw beschikking in verschillende regio’s.

 

Bij ons staan efficiëntie en flexibiliteit centraal. Wij brengen u zo comfortabel mogelijk naar uw bestemming. Ook aan uw veiligheid wordt gedacht: onze ervaren chauffeurs garanderen u een veilige rit. Wij zijn vertrouwd met de omgeving en bieden u dus altijd de snelste en veiligste weg aan.

 

Boek uw taxi vooraf en geniet van onze uitstekende service. Heeft u dringend een taxi nodig? Ook dat is mogelijk: bel ons en wij staan zo snel mogelijk voor u klaar. U kunt ons elke dag en op elk tijdstip contacteren. Ontdek onze scherpe prijzen en professionele service!

 

Taxi Roma is actief in verschillende steden en regio’s. Voor het bestellen van een taxi kunt u ons bereiken op 0474 59 27 95 of 011 68 90 29.

Ook voor luchthavenvervoer staan wij tot uw beschikking.

Wij beschikken ook over minibusje voor vervoer van 8 personen en voor rolstoelvervoer.